“Warehouse 10”: Σημαντική διάκριση για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

11.02.2020

Με το… «ξεκλείδωμα» της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας «Warehouse 10» ξεκίνησαν οι διακρίσεις για το νέο project του Κτήματος Κυρ-Γιάννη.

Συγκεκριμένα, οι ετικέτες που υπογράφουν τις φιάλες των κρασιών περιορισμένης παραγωγής που διατίθενται αποκλειστικά στην «Αποθήκη 10», βραβεύτηκαν με το «Certificate of Typographic Excellence» από τον οργανισμό TDC (Type Directors Club). Δημιουργοί των νέων ετικετών είναι οι κκ. Μιχάλης Γεωργίου – Δημήτρης Στεφανίδης από το δημιουργικό γραφείο “G Design Studio”.

Οι δουλειές που διακρίθηκαν στο φετινό διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν στην ετήσια έκδοση «The World’s Best Typography», και θα προβληθούν στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, κατά την διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νικητές των βραβείων και να θαυμάσουν τις δουλειές τους.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση καθώς στον συγκεκριμένο διαγωνισμό επιλέχθηκαν 251 νικητές, ενώ συμμετείχαν 1800 σχεδιαστικά γραφεία από 55 χώρες.

Η ομάδα της Κυρ-Γιάννη θέλει να ευχαριστήσει το γραφείο “G Design Studio” και την εταιρεία  “ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. Γραφικών Τεχνών” για την υπέροχη δουλειά τους και την άριστη συνεργασία!