Ανοιχτός Διαγωνισμός: Προώθηση Οίνων σε αγορές Τρίτων Χωρών Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Προώθηση Οίνων σε αγορές Τρίτων …
Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ‘21 Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά. Σήμερα,η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια …
2020: Μια χρονιά για να θυμόμαστε ή να ξεχάσουμε; Ανομοιομορφία στο αμπέλι, Ποιότητα στα κρασιά, Ανασφάλεια στη ζωή, Τι να πει κανείς για τη φετινή χρονιά! Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… Έχουμε μάθει να ζούμε με τις δυσκολίες, …
Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Προτεραιότητα το περιβάλλον Προτεραιότητα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη αποτελεί ο σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, από το αμπέλι ως και το τελικό προϊόν. Στο γεωπονικό επίπεδο, το …
Νέα εποχή στις δύο μονοποικιλιακές ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ Γιάννη ξεκίνησε τη δημιουργία μίας νέας σειράς premium μονοποικιλιακών λευκών κρασιών. Το Ντρούμο …
Μαλαγουζιά 2019, Warehouse 10 Κυρ-Γιάννη Τα τελευταία χρόνια, η Μαλαγουζιά κατέχει κυρίαρχη θέση στο portfolio πολλών Ελληνικών Οινοποιείων, αποτελώντας must-have ποικιλία την οποία συναντάμε σε blends ή μονοποικιλιακούς οίνους. …
Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Αντίστροφη μέτρηση για τον τρύγο του 2020 Η ομάδα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη μετρά αντίστροφα για την έναρξη του φετινού τρύγου. Ο τρύγος του 2020 θα είναι πιο όψιμος, περίπου 7 ημέρες …
Οι άνθρωποι του Κτήματος Κυρ-Γιάννη: Βασίλης Μυλωνάς – Γεωπόνος 23 χρόνια από την ίδρυση της Κυρ-Γιάννη, από τον Γιάννη Μπουτάρη, η ομάδα του Κτήματος συνεχώς μεγαλώνει. Νέοι συνεργάτες ενσωματώνονται στο δυναμικό της Κυρ-Γιάννη, …