Νέα Οινική Εμπειρία στη Νάουσα Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα, με ένα μικρό διάλειμμα τον τελευταίο χρόνο, είναι γεγονός. Ο οινοτουρισμός σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, …
Εκσυγχρονισμός της «Παράγκας του κυρ-Γιάννη Μπουτάρη» Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο εκσυγχρονισμός του οινοποιείου της Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο, καθώς εντός του 2021 ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισής του. Η «Παράγκα μας», όπως …
Περίληψη ανοιχτού διαγωνισμού: Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες» …
Ανοιχτός Διαγωνισμός: Προώθηση Οίνων σε αγορές Τρίτων Χωρών Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Προώθηση Οίνων σε αγορές Τρίτων …
Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ‘21 Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά. Σήμερα,η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια …
2020: Μια χρονιά για να θυμόμαστε ή να ξεχάσουμε; Ανομοιομορφία στο αμπέλι, Ποιότητα στα κρασιά, Ανασφάλεια στη ζωή, Τι να πει κανείς για τη φετινή χρονιά! Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… Έχουμε μάθει να ζούμε με τις δυσκολίες, …
Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Προτεραιότητα το περιβάλλον Προτεραιότητα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη αποτελεί ο σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, από το αμπέλι ως και το τελικό προϊόν. Στο γεωπονικό επίπεδο, το …
Νέα εποχή στις δύο μονοποικιλιακές ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ Γιάννη ξεκίνησε τη δημιουργία μίας νέας σειράς premium μονοποικιλιακών λευκών κρασιών. Το Ντρούμο …