Ζώντας σε ένα κιτς κόσμο / ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στην τέχνη και τη μη-τέχνη απλά, κοιτάζοντας. — Arthur Dando Αυτές τις ημέρες ζούμε μία …
Όλοι οι…Atheniants απολαμβάνουν Paranga Sparkling cocktails στο Kir-Yianni Wine Bar Στο Kir-Yianni Wine Bar, στην extra Schengen περιοχή του αεροδρομίου της Αθήνας, μια νέα ενέργεια της ψηφιακής καμπάνιας“Speak Athenian. Be an Athenian” του “Ελευθέριος …
21 – 22/7/2016 Lunchphoria στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος Μια νέα ενέργεια του Lunchphoria, μέρος της ψηφιακής καμπάνιας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και της Marketing Greece “Speak Athenian. Be an Athenian” οργανώθηκε στο αεροδρόμιο …
Το Wine Advocate βαθμολογεί τα Μεγάλα Ερυθρά του Βορρά Η 226η έκδοση του Wine Advocate που κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 2016 επιλέγει και παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικές οινοπαραγωγικές περιοχές και τα κρασιά …
24/9/2016 Οι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας οργανώνουν τα “ΒορΟινά” στη Θεσσαλονίκη Εκτός από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, η Βόρεια Ελλάδα είναι γνωστή για τον πλούτο των τοπικών της προϊόντων και των κρασιών εξαιρετικής ποιότητας …
Το χάος των αναμνήσεων: Η συλλογή με τα κιτς αντικείμενα του Γιάννη Μπουτάρη Όσοι έχουν επισκεφθεί το οινοποιείο στο Γιαννακοχώρι γνωρίζουν την συλλογή των κιτς αντικειμένων του Γιάννη Μπουτάρη. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά τα κιτς αντικείμενα …
Η Ράμνιστα ξεχωρίζει! Το ελληνικό κρασί κερδίζει δυναμικά ολοένα και περισσότερο έδαφος και οι γηγενείς ποικιλίες γίνονται όλο και πιο ελκυστικές. Η αποδοχή αυτή αντανακλάται και στα …
Greek Wine at a Crossroads Ένα άρθρο του Στέλλιου Μπουτάρη για το περιοδικό “Greece Is”, για τις μάχες που έχουν κερδηθεί και αυτές που πρέπει ακόμη να δοθούν (αγγλικά). …