Ξινόμαυρο: η μοναδική έκφραση του μακεδονίτικου terroir Το Ξινόμαυρο είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ευγενής ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, που, λόγω του δύστροπου χαρακτήρα της, έχει δίκαια κερδίσει τον τίτλο η …
13 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού …
Κρασιά όψιμου τρύγου: η γλυκιά ανταμοιβή της υπομονής Έχοντας ήδη φτάσει στις αρχές Νοεμβρίου, τα αμπέλια αρχίζουν να ετοιμάζονται για τον χειμερινό λήθαργο. Η πορεία αυτή είναι η φυσιολογική για τον κύκλο …
Τα παλιά αμπέλια του Ξινόμαυρου Τα κρασιά από Ξινόμαυρο γίνονται καλύτερα όσο περνούν τα χρόνια. Συμβαίνει άραγε το ίδιο και με τα αμπέλια του Ξινόμαυρου; Είναι τα …
Ζώντας σε ένα κιτς κόσμο / ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στην τέχνη και τη μη-τέχνη απλά, κοιτάζοντας. — Arthur Dando Αυτές τις ημέρες ζούμε μία …
Όλοι οι…Atheniants απολαμβάνουν Paranga Sparkling cocktails στο Kir-Yianni Wine Bar Στο Kir-Yianni Wine Bar, στην extra Schengen περιοχή του αεροδρομίου της Αθήνας, μια νέα ενέργεια της ψηφιακής καμπάνιας“Speak Athenian. Be an Athenian” του “Ελευθέριος …
21 – 22/7/2016 Lunchphoria στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος Μια νέα ενέργεια του Lunchphoria, μέρος της ψηφιακής καμπάνιας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και της Marketing Greece “Speak Athenian. Be an Athenian” οργανώθηκε στο αεροδρόμιο …
Το Wine Advocate βαθμολογεί τα Μεγάλα Ερυθρά του Βορρά Η 226η έκδοση του Wine Advocate που κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 2016 επιλέγει και παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικές οινοπαραγωγικές περιοχές και τα κρασιά …