Παρουσιάστηκε το νέο ροζέ “L’ Esprit du Lac” του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

27.06.2017

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2017, ο Στέλλιος Μπουτάρης παρουσίασε το νέο ροζέ “L’ Esprit du Lac” του Κτήματος Κυρ-Γιάννη. Στην όμορφη αυλή του εστιατορίου “L’Abreuvoir” υποδέχθηκε δημοσιογράφους, bloggers, εστιάτορες, sommeliers και μίλησε για το νέο δημιούργημα της Κυρ-Γιάννη.

Ο Στέλλιος Μπουτάρης, Οινοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος της Κυρ-Γιάννη, ανέφερε ότι «διαλέξαμε ένα γαλλικό όνομα, με μια δόση χιούμορ και πολύ αυτοσαρκασμό, τονίζοντας την κομψότητα του κρασιού και την προέλευσή του».

Χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα, ο κ. Μπουτάρης συμπλήρωσε ότι «μετά από δύο χρόνια προσπάθειας, τελικά κυκλοφορούμε ένα ανοιχτόχρωμο ροζέ. Ένα κρασί που προέρχεται απο παλιά αμπέλια του Αμυνταίου, ηλικίας 30 ετών και πάνω, τα οποία δίνουν μικρότερη παραγωγή, αλλα καλύτερο σταφύλι».

Κομψό, ανάλαφρο και νόστιμο το “Πνεύμα της Λίμνης” αποτελεί την ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι και έρχεται να δώσει μια νότα δροσιάς στους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το “L’ Esprit du Lac” συνοδευόμενο από τα υπέροχα πιάτα που δημιούργησε ο σεφ του εστιατορίου Σπύρος Κότσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μπουτάρης προσέφερε σε όλες και όλους ένα δώρο, μία φιάλη του νέου ροζέ μαζί με γλάστρα λεβάντας.