Επίσκεψη της Πρόεδρου της Δημοκρατίας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

03.05.2022

Επίσκεψη στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την περασμένη Κυριακή 1 Μαΐου, μετά από πρόσκληση του δημάρχου της Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος για την 200η επέτειο του Ολοκαυτώματος της πόλης.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στο Κτήμα ο ιδρυτής της Κυρ-Γιάννη, Γιάννης Μπουτάρης και ο διευθύνων σύμβουλος και οινοποιός της Κυρ-Γιάννη, Στέλλιος Μπουτάρης.

Κατά την παραμονή της στο Κτήμα, η κα. Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και τους αμπελώνες του Κτήματος, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παράδοση και ιστορία που διατηρεί η περιοχή στην παραγωγή κρασιού.

Μετά την περιήγηση, ακολούθησε γεύμα που διοργάνωσε ο κ. Καρανικόλας προς τιμή της Προέδρου της Δημοκρατίας, στους χώρους του επισκέψιμου οινοποιείου. Κατά τον χαιρετισμό της, η κα. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στην συγκλονιστική αναπαράσταση της θυσίας των Ναουσαίων στον ποταμό Αράπιτσα αλλά και τη συγκινητική υποδοχή των κατοίκων της πόλης προς την ίδια.

 

 

Φωτογραφίες 1,3,4: Θοδωρής Μανωλόπουλος