Πιάνουμε τον Μάη στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη!

29.04.2022

Τη Δευτέρα 02/01 γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά, μέρα αφιερωμένη στη φύση και στην άνθιση των λουλουδιών, με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Από νωρίς το πρωί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους αμπελώνες αλλά και στις εγκαταστάσεις του Κτήματος, απολαμβάνοντας μια από τις ξεναγήσεις που πραγματοποιούν κάθε μια ώρα οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη.

Οι οινόφιλοι εκδρομείς, θα έχουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα να καλωσορίσουν την άνοιξη, δημιουργώντας μαζί μας το μαγιάτικο στεφάνι από λουλούδια, όπως άλλωστε προστάζει το έθιμο.

Πέρα από τη δημιουργική απασχόληση, όσοι επισκεφτούν το Κτήμα τη μέρα της Πρωτομαγιάς, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ξεχωριστή επιλογή από ανοιξιάτικες λιχουδιές, που προσφέρονται σε ειδική ισοθερμική τσάντα. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του αμπελώνα και να επιλέξουν μόνοι τους το σημείο που θα γευματίσουν. Φυσικά, το γεύμα μπορεί να συνοδεύεται από την αγαπημένη τους ετικέτα κρασιού!

Φυσικά, για εκείνους που επιθυμούν να αφιερώσουν τη μέρα σε περισσότερες οινικές γευστικές δοκιμές, υπάρχει πάντα και αυτή η επιλογή!

Καλωσορίστε τον Μαϊο με μια απόδραση στους αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, κάνοντας εγκαίρως κράτηση.

Τιμή 15 ευρώ/άτομο

Συμπεριλαμβάνει ξενάγηση, υλικά για δημιουργία λουλουδένιου στεφανιού & μαγιάτικο καλάθι με εδέσματα

Δευτέρα 02/05| 11:00 – 20:00 | Γιαννακοχώρι, 59200 Νάουσα

Επικοινωνία

Ελπίδα Παλαμίδα
Τ. +30 23320 51100 F. +30 23320 51140 E. info@kiryianni.gr

 

*Το Κτήμα και οι χώροι του οινοποιείου είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.