Φωτογραφική έκθεση της Όλγας Δέικου στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

10.05.2022
Έργο από την έκθεση της Όλγας Δέικου

Αφιερωμένος στις τέχνες και στη φύση είναι ο μήνας Μαΐος στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, με την πολυαναμενόμενη  φωτογραφική έκθεση της Όλγας Δέικου να αποτελεί μέρος των καλλιτεχνικών δρώμενων.

Από την Τετάρτη 18 Μαΐου, οι επισκέπτες του Κτήματος θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν 27 έργα της καταξιωμένης φωτογράφου, εντός των εγκαταστάσεων του επισκέψιμου οινοποιείου στο Γιαννακοχώρι.

Η αφίσα της έκθεσης

Η θεματική των φωτογραφιών κινείται γύρω από τη σπουδαία διαδικασία του τρύγου, την οποία η δημιουργός παρακολούθησε στενά τον Σεπτέμβριο του 2021 κατά την παραμονή της στο Κτήμα στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας και στον Άγιο Παντελεήμωνα Αμυνταίου.

Στιγμιότυπο από τον τρύγο

Μέσα από το έργο, η Όλγα Δέικου επιχειρεί να αναδείξει μια από τις κρισιμότερες φάσεις στη δημιουργία του κρασιού, καθώς εκεί φαίνονται τα αποτελέσματα ενός ολόκληρου χρόνου σκληρών εργασιών και προσπάθειών.

«Προσπάθησα μέσω των εικόνων να δείξω την αλήθεια όλων αυτών των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην Κυρ-Γιάννη. Και αυτό που τόσα χρόνια πρεσβεύουν , τιμούν , και υποστηρίζουν. Την αγάπη τους για το κρασί», σχολίασε η δημιουργός.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο οινόφιλο κοινό, ενώ μετά το πέρας των εγκαινίων, θα παραμείνει στους επισκέψιμους χώρους του Κτήματος Κυρ-Γιάννη μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η Όλγα Δέικου επεδίωξε να αποτυπώσει την αλήθεια των ανθρώπων

Οργανώστε την επίσκεψή σας μέσω τηλεφωνικής κράτησης και απολαύστε την έκθεση της Όλγας Δέικου παρέα με ένα Κυρ-Γιάννη.

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας

Τετάρτη 18/05

18:00-20:00

Γιαννακοχώρι, 59200 Νάουσα

 

Στοιχεία επικοινωνίας για κρατήσεις:

Ελπίδα Παλαμίδα

Υπεύθυνη Φιλοξενίας

Τ. +30 23320 51100

info@kiryianni.gr

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό:

Μαρία Μαρούγκα

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Τ. +30 69484 93860

mmarougka@kiryianni.gr