Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

10.05.2020
© winephotography.gr

Μας εμπνέετε, μας φροντίζετε, μας στηρίζετε! Μοιράζεστε την ζωή σας μαζί μας!

Και σήμερα, Γιορτή της Μητέρας, όλοι εμείς στην Κυρ-Γιάννη, μοιραζόμαστε μαζί σας την αγάπη μας και τις ευχές μας!

Χρόνια πολλά στις εργαζόμενες μητέρες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!

Σας ευχαριστούμε!

Οι μητέρες του Κτήματος

Η Ελπίδα, είναι υπεύθυνη φιλοξενίας στο Κτήμα στη Νάουσα. Αποτελεί μέλος της ομάδας της Κυρ-Γιάννη από το 2002. Είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών. Ο Ηλίας 9 ετών λατρεύει το μπάσκετ. Η μικρή Μαρία, 5 ετών, fan της ζωγραφικής, δημιούργησε για την γιορτή της Μητέρας έναν καθρέφτη, με το εξής μήνυμα: «Είσαι η πιο όμορφη μαμά του κόσμου».

Η Αγγελική ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα λογιστηρίου της Κυρ-Γιάννη το 2005. Πλέον, είναι στο εμπορικό τμήμα του Κτήματος. Έχει δύο παιδιά, τον Ηλία 5 ετών και την Ελευθερία 2,5 ετών, τα οποία πάνω στην ζωγραφιά που έφτιαξαν, γράφουν: «Σ’ αγαπάμε μαμά!».

Η Ξένια εργάζεται στο τμήμα λογιστηρίου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη απο το 2013 και είναι μητέρα δύο παιδιών. Ο «ζωηρός» Ζαφείρης, 3,5 ετών, λατρεύει τα αυτοκίνητα, ενώ ο ερχομός του μόλις 6,5 μηνών Ιωάννη, μας έδωσε μία ακόμη χαρά!

Η Βαλεντίνα είναι μέλος της ομάδας του επισκέψιμου της Κυρ-Γιάννη από το 2002. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Ο Γρηγόρης, μαθητής της Α΄ Λυκείου, του αρέσει να παίζει video games, ενώ η Σοφία, 11 ετών, έχει πάθος με την φωτογραφία.

Η Έλσα, ανήκει στην ομάδα του επισκέψιμου από το 2017. Έχει δύο κόρες. Η Ευγενία, 16 ετών, λατρεύει το κλασσικό μπαλέτο, ενώ στην Χρυσή, 12 ετών, αρέσει η ζωγραφική, ο χορός και οτιδήποτε δημιουργικό.

Η Εβίτα είναι από το 2015 στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα των χώρων του οινοποιείου. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών. H Άλμπα, 19 ετών, είναι φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, ενώ η Πάολα είναι μαθήτρια της Γ΄Γυμνασίου και το αγαπημένο της μάθημα είναι η Φυσική.

Η Σούλα ξεκίνησε να εργάζεται το 2017 στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα των χώρων του οινοποιείου. Είναι μητέρα ενός αγοριού και δύο κοριτσιών. Ο Ιωακείμ είναι 21 ετών ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Η Δέσποινα είναι 18 ετών και είναι μέλος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου σε επαγγελματική κατηγορία. Η Μαργαρίτα είναι 16 ετών, μαθήτρια Α΄Λυκείου.