Τον Απρίλιο απολαύσαμε #KrasiStoSpiti, στηρίζοντας το Ελληνικό Επώνυμο Κρασί!

29.04.2020


Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη πραγματοποίησε τον μήνα Απρίλιο μία νέα δράση στο instagram προσκαλώντας όλους τους οινόφιλους και όχι μόνο, να μοιραστούν τις στιγμές μέσα στο σπίτι, απολαμβάνοντας, πάντα υπεύθυνα,  Ελληνικό Επώνυμο Κρασί!

Η συμμετοχή στη δράση #krasistospiti ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εκατοντάδες φίλοι του κρασιού ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες Ελληνικών Επώνυμων Κρασιών, ενώ παράλληλα περνούσαν ευχάριστα και απολάμβαναν τις στιγμές μέσα στο σπίτι.

30 τυχεροί, ένας κάθε μέρα κέρδισαν, μετά από κλήρωση, από μία μοναδική magnum 1,5 Lt φιάλη XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη 2013 Κυρ-Γιάννη που διατίθεται αποκλειστικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Κυρ-Γιάννη www.warehouse10.gr.

Δύο επιπλέον εκπλήξεις επιφύλασσε η ομάδα της Κυρ-Γιάννη για τους φίλους του Ελληνικού Επώνυμου Κρασιού. Την ημέρα του Πάσχα κληρώθηκαν 5 τυχεροί που συνόδευσαν το γιορτινό τραπέζι με Ξινόμαυρο, ενώ την τελευταία ημέρα της δράσης, όλοι όσοι ανήρτησαν κάποια φωτογραφία, κέρδισαν από μία φιάλη XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη 2013, κλείνοντας έναν δύσκολο μήνα, με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Μέσα από την δράση #krasistospiti και με τη δύναμη της επικοινωνίας καταφέραμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να προσφέρουμε μία νότα αισιοδοξίας ο ένας τον άλλον, σκεπτόμενοι θετικά το μέλλον!