Το τρακτέρ με τα ροζέ της άνοιξης στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

12.04.2022

Η έλευση της άνοιξης, έφερε μαζί της διάθεση για εξορμήσεις και ένα τρακτέρ γεμάτο με  ροζέ κρασί!

Αυτή την Κυριακή 17/04, συνδυάστε την εκδρομή σας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη με γευστικές δοκιμές που περιλαμβάνουν αποκλειστικά τις αγαπημένες σας ροζέ ετικέτες απολαμβάνοντας την θέα στον ανοιξιάτικο αμπελώνα.

Επισκεφτείτε το Κτήμα από νωρίς για μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους χώρους του οινοποιείου και περιηγηθείτε στον κόσμο της Κυρ-Γιάννη μέσα από ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μια ώρα από τις 11:00 έως τις 16:00.

Στη συνέχεια απολαύστε γευστικές δοκιμές με ροζέ κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη ξεκινώντας από το αφρώδες Akakies Sparkling, συνεχίζοντας με το νεοαφιχθέν Μπλε Τρακτερ Ροζέ, τις αγαπημένες Ακακίες, το εκλεπτυσμένο L’Esprit Du Lac και το αρωματικό Παράγκα Flowers. Οι ετικέτες συνοδεύονται από πλατώ με τυριά, αλλαντικά και άλλα οινικά εδέσματα.

Για τους πιο δραστήριους, υπάρχει η δυνατότητα βόλτας με ηλεκτρικά ποδήλατα που θα βρείτε στο Κτήμα, ενώ μπορείτε να φέρετε και τον δικό σας εξοπλισμό. Ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας που επιθυμείτε για την ποδηλατική σας εξόρμηση, επιλέξτε μια από τις δύο διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει ανάμεσα στους αμπελώνες και απολαύστε το μοναδικό ανοιξιάτικο τοπίο.

 

Οργανώστε την εκδρομή σας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη το συντομότερο, καθώς οι θέσεις για την εκδήλωση είναι περιορισμένες.

Τιμή 15 ευρώ/άτομο | Συμπεριλαμβάνει ξενάγηση&γευστική δοκιμή

 

Επισκέψεις και γευσιγνωσίες μόνο με κράτηση

Κυριακή 17/04 | 10:00 – 18:00 | Γιαννακοχώρι, 59200 Νάουσα

Επικοινωνία

Ελπίδα Παλαμίδα
Τ. +30 23320 51100 F. +30 23320 51140 E. info@kiryianni.gr

*Το Κτήμα και οι χώροι του οινοποιείου είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.