Νέα Οινική Εμπειρία στη Νάουσα

04.03.2021

Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα, με ένα μικρό διάλειμμα τον τελευταίο χρόνο, είναι γεγονός.  Ο οινοτουρισμός σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, έχει δημιουργήσει μια νέα δυναμική σε όλο τον οινικό κλάδο και έχει φέρει στο προσκήνιο λιγότερο δεδομένους αλλά το ίδιο μοναδικούς προορισμούς, όπως η Νάουσα.

Στο Γιαννακοχώρι, η επένδυσή μας στον οινοτουρισμό ξεκίνησε από τον Γιάννη Μπουτάρη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ενώ συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και τις επόμενες δεκαετίες. Φέτος αποφασίσαμε να «ανεβούμε» ένα ακόμα επίπεδο, προκειμένου να παρέχουμε μια νέα εμπειρία στους επισκέπτες μας. Η διαμόρφωση του μπροστινού μέρους του οινοποιείου σε επισκέψιμο χώρο, με εστιατόριο, wine bar, wine shop, σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μας δραστηριότητες στον αμπελώνα, τις διαδρομές στα μονοπάτια και τη διοργάνωση πικ-νικ, έρχεται να ολοκληρώσει το αρχικό μας σχέδιο.

Πλέον, επιβεβαιώνεται πως το Κτήμα Κυρ-Γιάννη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οινοτουριστικούς προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.  Σας περιμένουμε!