Καλοκαίρι της δεκαετίας!

04.07.2019

Φίλες και φίλοι,

Συμβαίνει τώρα. Κάποιος αράζει, ακούγοντας το κύμα κάτω από τον ουρανό. Κάποιος άλλος ξεκινά ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή ένα επικό ταξίδι με ποδήλατο σε ολόκληρη τη χώρα. Μια γυναίκα γεννά ένα παιδί. Ένας άνδρας βάζει τραπέζι για ένα απλό καθημερινό γεύμα. Ένα μπουκάλι αφρώδους κρασιού Κυρ-Γιάννη ανοίγει.

Είναι το καλοκαίρι του 2019, το τελευταίο καλοκαίρι της δεκαετίας μας. Και ό,τι κι αν κάνουμε, πιστεύω όλοι να είμαστε μέρος του. Δουλεύουμε, ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε και πριν καλά-καλά το καταλάβουμε ο Ιούλιος είναι εδώ. Στην Κυρ-Γιάννη αυτό τον καιρό και μέχρι τον τρύγο, παρακολουθούμε τα αμπέλια να μεγαλώνουν. Η αμπελουργία και οινοποίηση μας διδάσκουν την υπομονή και την ευγνωμοσύνη και παρ’ όλο που μία επιτακτική λίστα υποχρεώσεων μας καλεί, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για να αναγνωρίσουμε τα μικρά μας επιτεύγματα και να προετοιμαστούμε για τη νέα σοδειά. Μας περιμένουν γαλήνιες μέρες και λαμπερές νύχτες. Θα κάνουμε διάλειμμα, θα κάνουμε το κέφι μας, θα κάνουμε όνειρα για το κοινό μας μέλλον και τα κρασιά που θα μοιραστούμε μαζί σας σε λίγο καιρό.

Καθώς το θέρος τρέχει για όλους, σας εύχομαι να βρείτε χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους σας, να αποκτήσετε υπέροχες αναμνήσεις, να απολαύσετε τον ήλιο, να κλείσετε τα email και να ανακαλύψετε ξανά όσα πράγματα σας κάνουν να νιώθετε χαρά και πληρότητα.

Σας χαιρετώ με το ποτήρι του κρασιού ψηλά, πίνοντας στην υγειά σας και το καλύτερο καλοκαίρι αυτής της δεκαετίας!

Με εκτίμηση,

Στέλλιος Μπουτάρης
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Οινοποιός & Διευθύνων Σύμβουλος