Γαστρονομικές εκπλήξεις στις νέες μας επισκέψιμες εγκαταστάσεις

02.01.2022

Στις νέες επισκέψιμες εγκαταστάσεις του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας,  θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξεχωριστές εμπειρίες οινικού τουρισμού, με φόντο τη μαγευτική θέα των αμπελιών, στις πλαγιές του όρους Βέρμιο.

Καθημερινά, οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη σας υποδέχονται με ξεναγήσεις, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε την κληρονομιά της οικογένειας Μπουτάρη, θα γευθείτε τα κρασιά του Κτήματος στον τόπο παραγωγής τους και θα ατενίσετε τους αμπελώνες, τη λίμνη και τον εμβληματικό Πύργο Κούλα.

Οι γευστικές δοκιμές ποικίλουν από 3 έως 12 ετικέτες, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν την οινική εμπειρία που τους ταιριάζει. Τα πακέτα συμπεριλαμβάνουν κάποιες από τις 25 ετικέτες ερυθρών, λευκών, ροζέ, αφρωδών, παλαιωμένων και επιδόρπιων οίνων από τους αμπελώνες της Νάουσας και το Αμυνταίου και συνοδεύονται από ατομικό πλατώ με εδέσματα.

Για όσους επιθυμούν μια πιο ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, υπάρχει η δυνατότητα δύο ειδικά σχεδιασμένων μενού για food & wine pairing αλλά και η επιλογή à la carte. Το μενού που επιμελείται η Executive Chef Κυριακή Φωτοπούλου, έχει ως γνώμονα το ιδανικό πάντρεμα τοπικών γεύσεων με τα κρασιά της Κυρ-Γιάννη και άνοιξε μόλις τις πόρτες του για να σας υποδεχθει.

Οργανώστε λοιπόν την επίσκεψή σας και απολαύστε μια μοναδική οινοτουριστική εμπειρία στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι.

 

Επισκέψεις και γευσιγνωσίες μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 – 15:00 Γιαννακοχώρι, 59200 Νάουσα

Επικοινωνία

Ελπίδα Παλαμίδα
Τ. +30 23320 51100 F. +30 23320 51140 E. info@kiryianni.gr

*Το Κτήμα και οι χώροι του οινοποιείου είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.