Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2019

20.12.2018

Πάντα, κατά τις μέρες πριν τη λήξη ενός έτους, όλα όσα προηγήθηκαν αποκτούν μια νέα δυναμική, μια ενέργεια που φέτος, καταφθάνει ακάθεκτη, απολύτως θετική και καθαρή. Είναι η ικανοποίηση για όσα επιτεύχθηκαν μέσα στον χρόνο που πέρασε.

Γιατί σε όσα έφεραν οι καιροί ανταποκριθήκαμε. Φωτίσαμε λίγο ακόμα τη θέση μας στον διεθνή χάρτη του οίνου. Βάλαμε μπροστά το Μπλε Τρακτέρ, μια ετικέτα που τιμά τους αμπελουργούς και φέρνει ένα ξεχωριστό ερυθρό χαρμάνι στις οινοθήκες της Ελλάδας. Γυρίσαμε τον κόσμο, για να προβάλουμε το Ξινόμαυρο, τη Νάουσα και το Αμύνταιο. Κερδίσαμε βραβεία και κάναμε καινούριους φίλους, ξεκινήσαμε νέες συνεργασίες και εδραιώσαμε παλιές. Ο απολογισμός μας είναι γεμάτος ασυμβίβαστη δουλειά και ανθρώπους που την τιμούν και μας δίνουν θάρρος και σιγουριά.

Γι’ αυτή την αμέριστη εμπιστοσύνη σας ευχαριστώ όλους πολύ.  Κάθε κρασί Κυρ-Γιάννη που συνοδεύει τις στιγμές σας γεμίζει την καρδιά μας χαρά και περηφάνια. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευδαιμονία σε σας και την οικογένειά σας, καλή τύχη και πρόοδο σε κάθε δραστηριότητά σας και πίστη στην αγάπη, είναι η πνοή της καλής ζωής.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019!

Στέλλιος Μπουτάρης