Ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020!

19.12.2019

To 2019, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη υλοποίησε τους στόχους του σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που μας γεμίζει όλους με ικανοποίηση, χαρά και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι πωλήσεις των κρασιών του Κτήματος στην Ελλάδα κινήθηκαν αυξητικά για ακόμη μια χρονιά. Παράλληλα, δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησαν το 2019 στην ελληνική αγορά, το λευκό και ερυθρό «Μπλε Τρακτέρ» και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη “The Fallen Oak”, η επόμενη σελίδα του γνωστού χαρμανιού της ετικέτας Γιανακοχώρι.

Στο οινοποιείο του Αμυνταίου ξεκινήσαμε μία μεγάλη επένδυση για την αναβάθμιση του παραγωγικού του δυναμικού, την επέκταση των αποθηκευτικών χώρων και τη δημιουργία νέας κάβας παλαίωσης.

Στο Κτήμα στη Νάουσα δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο παλαίωσης – κυρίως ερυθρών – κρασιών της Κυρ-Γιάννη για τις σοδειές από το 1995 έως και το 2015. Πάντα πιστοί στο μότο μας «Η Καινοτομία χτίζει την Παράδοση», προχωρήσαμε στη δημιουργία μίας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.warehouse10.gr , μέσα από την οποία οι οινόφιλοι μπορούν να προμηθευτούν κάποιες σπάνιες, παλιές σοδειές του Κτήματος, καθώς και ιδιαίτερες, ακυκλοφόρητες ετικέτες.

Το 2019, αυξήσαμε τον αριθμό των χωρών που εξάγουμε σε 37, προσθέτοντας πέντε ακόμη αγορές: Αλβανία – Βραζιλία – Εσθονία – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Ουκρανία, υποστηρίζοντας με τη δική μας συνεισφορά την εξωστρέφεια του κλάδου.

Επίσης, δώσαμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του επισκέψιμου και στους τρόπους αύξησης της προσέλευσης των φίλων του κρασιού στο οινοποιείο με πλήθος εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Όλα τα παραπάνω ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη εμπιστοσύνη!

Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία σε σας και την οικογένειά σας!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2020!

Στέλλιος Μπουτάρης