ΕΒΓΕ 2020: Αριστείο τυπογραφίας στους “G Design Studio” για το project “Warehouse 10” του Κτήματος Κυρ-Γιάννη!

12.06.2020
© winephotography.gr

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 19ων  Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).

Οι κκ. Μιχάλης Γεωργίου – Δημήτρης Στεφανίδης και το γραφείο “G Design Studio” βραβεύτηκαν με το «Αριστείο Τυπογραφίας» για τις ετικέτες που δημιούργησαν και υπογράφουν τις φιάλες των κρασιών περιορισμένης παραγωγής που διατίθενται αποκλειστικά στο www.warehouse10.gr, της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας του Κτήματος Κυρ-Γιάννη.

«Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για το γραφείο μας. Είναι ένα έργο που το κάναμε με πολλή αγάπη για έναν πελάτη, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, που συνεργαζόμαστε χρόνια. Είναι ένα οινοποιείο που χρησιμοποιεί ωραίες πρακτικές, με πάθος για την δουλειά του. Ήταν μια δουλειά που την κάναμε και εμείς με πολύ πάθος. Είμαστε πολύ συγκινημένοι» ανέφερε ο κ. Στεφανίδης, κατά την διάρκεια της τελετής απονομής που έγινε μέσω live online YouTube event λόγω των περιορισμών για τον COVID-19.

Τον Φεβρουάριο, οι ετικέτες των κρασιών της “Αποθήκης 10”  βραβεύτηκαν με το «Certificate of Typographic Excellence» από τον οργανισμό TDC (Type Directors Club).