Κτήμα Κυρ-Γιάννη
15 euro
Music pairing με τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Music pairing με τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου η Soundpear έρχεται στο Γιαννακοχώρι  για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μουσικής οινογευσίας παρουσιάζοντας τα πρωτότυπα soundtracks που δημιούργησε για τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη.

Απολαύστε αυτό το ιδιαίτερο πάντρεμα γεύσεων και ήχου, που περιλαμβάνει 2 ετικέτες και 2 πιάτα που θα δημιουργήσει η κουζίνα του Κτήματος.

Πιο αναλυτικά το μενού περιέχει  L’ esprit du lac με σαλάτα με ψητά ροδάκινα, φουντούκια και φλοίδες από αρσενικό Νάξου και Ραμνιστα με παπουτσάκι μελιτζάνας με ραγού μανιταριών και αφράτη μπεσαμελ

Λίγα λόγια για το music pairing:

Η Soundpear είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που στοχεύει στον εμπλουτισμό γευστικών και οσφρητικών εμπειριών μέσω κατάλληλων μουσικών και ηχητικών συνδυασμών (music pairing). Η ιδέα πίσω από τη Soundpear αναδύθηκε μέσα από την πολυετή έρευνα του Αστέρη Ζαχαράκη πάνω στην ακουστική αντίληψη και βασίζεται σε πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι αυτό που μυρίζουμε ή γευόμαστε μπορεί να επηρεαστεί από αυτό που ακούμε. Την ομάδα συμπληρώνουν ο μουσικός Βασίλης Παράς και η οινολόγος Αλεξάνδρα Μπασπανέλου.

Σας ενδιαφέρει;

"*" indicates required fields

Χώρα