Κτήμα Κυρ-Γιάννη
50€ / άτομο
Ένα μαγειρικό διήμερο με γεύσεις τρύγου από την Σεφ Κυριακή Φωτοπούλου

Ένα μαγειρικό διήμερο με γεύσεις τρύγου από την Σεφ Κυριακή Φωτοπούλου

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη αλλά και ολόκληρη η Νάουσα κινείται στον ρυθμό του Τρύγου και δε θα μπορούσαμε να μη γιορτάσουμε αυτή τη σπουδαία περίοδο με ένα ξεχωριστό δρώμενο.

Απολαύστε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού 4 σταδίων από την excecutive chef μας Κυριακή Φωτοπούλου, που θα προσφέρεται στο εστιατοριό μας το Σάββατο 08/10 και την Κυριακή 09/10. Φυσικά, όλα τα πιάτα θα συνοδεύονται από τις αγαπημένες ετικέτες του Κτήματος.

 

Το μενού αναλυτικά:

1ο Στάδιο

Σούπα Κολοκύθας

με σταφιδόψωμο και κανέλα

2ο Στάδιο

Λαχανικά του Κήπου μας

με αγουρίδα και ανεβατό Γρεβενών

3ο  Στάδιο

Σιγομαγειρεμένο Αρνί

με μελωμένα κυδώνια ,σελινόριζα και σάλτα από πετιμέζι και σταφίδες

4ο Στάδιο

Γλυκιά Τάρτα με σταφύλι

και κρέμα από καρυδόψιχα

 

*Στο Μενού θα συμπεριλαμβάνεται και Ποικιλία Ψωμιών

 

Κλείστε θέση εγκαίρως συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Σας ενδιαφέρει;

"*" indicates required fields

Χώρα
Newletter