17/10/22 | “Δημιουργώντας βήμα-βήμα την λίστα κρασιών της επιχείρησης μας» & «Συνδυασμοί φαγητού κρασιού»
Ένα χρήσιμο σεμινάριο για επαγγελματίες Ho.Re.Ca από τον Γιάννη Κουλελή, Σύμβουλο Marketing και πωλήσεων αμπελοοινικών επιχειρήσεων και εισηγητή μαθημάτων WSPC.
Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πρώτο να περιγράφει το πως δομείται μια λίστα, τον αριθμό των κρασιών της, την τιμολόγηση και τις πωλήσεις και το δεύτερο να είναι αφιερωμένο στους συνδυασμούς φαγητού-κρασιού.
Το σεμινάριο απευθύνεται αυστηρά σε επαγγελματίες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Συμμετοχή μέσα από τη φόρμα που ακολουθεί.
Σας ενδιαφέρει;
"*" indicates required fields