Απολαμβάνουμε την Πανσέληνο στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα

10.07.2019

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σας προσκαλεί να απολαύσετε την Πανσέληνο του Ιουλίου με την προβολή της ταινίας “Μία καλή χρονιά”, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στις 8 το βράδυ, στο Γιανακοχώρι στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα:

  • Το οινοποιείο θα είναι επισκέψιμο 20:00-21:00.
  • 21:00 η προβολή της ταινίας. Κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 13 ετών.
  • Κρασί και cinema snacks είναι διαθέσιμα προς κατανάλωση, σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο  “Ρίζος”.
  • Τιμή εισόδου 6€/άτομο
  • Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη, πληροφορίες: 23320 51100, 6938250088, info@kiryianni.gr
  • Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ταινία αναβάλλεται.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το “Μια καλή χρονιά” (Αγγλικά: A Good Year) είναι μια Βρετανο-Αμερικάνικη δραματική κωμική ταινία σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα “Μια καλή χρονιά” του Βρετανού συγγραφέα Πίτερ Μέιλ.

Ο νεαρός Μαξ Σκίνερ, περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές κατά την παιδική του ηλικία, μαθαίνοντας να εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή στο κτήμα του θείου του Χένρι στην Προβηγκία στη νοτιοανατολική Γαλλία. Περίπου 25 χρόνια αργότερα, ο Μαξ είναι ένας πολύ επιτυχημένος χρηματιστής, με έντονη την αίσθηση του χιούμορ.

Ο Μαξ λαμβάνει μια επιστολή από την οποία πληροφορείται τον θάνατο του θείου του Χένρι και ότι είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Ταξιδεύει στην Προβηγκία για να προετοιμάσει μια γρήγορη πώληση, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε προβλέψει.