Βραδιές με Πανσέληνο στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

10.10.2019


Τίποτα δεν κάνει πιο δυνατή μια πανσέληνο, από το να την απολαύσει κανείς, διασκεδάζοντας στην ύπαιθρο. Καλοκαίρι και αποκαλόκαιρο, στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, γιορτάσαμε δύο από αυτές τις ξεχωριστές βραδιές με ανοιχτές προσκλήσεις στο Γιαννακοχώρι και οι φίλοι μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.

Οργανώσαμε θερινό σινεμά και μια εξαιρετική παράσταση με τον αγαπημένο “Καραγκιόζη” στον ρόλο του “Τρυγητή”. Όσοι επισκέφτηκαν το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στις 17 Ιουλίου 2019, περιηγήθηκαν στο κτήμα και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τέσσερα από τα κρασιά μας, το λευκό Μπλε Τρακτέρ, τις ροζέ Ακακίες, τη λευκή Παράγκα Sparkling και το ερυθρό Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Οι φιλοξενούμενοί μας χαλάρωσαν σε μαξιλάρια ή κάθισαν στις καρέκλες που τους ετοιμάσαμε και απόλαυσαν την ταινία “Μια καλή χρονιά” από τον Ridley Scott. Ήταν μια καλή βραδιά για μια καλή χρονιά!

Τις ερχόμενες εβδομάδες, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε μια συγκέντρωση με πανσέληνο στο κτήμα. Έτσι, δύο μόλις νύχτες πριν ξεκινήσουμε τον φετινό τρύγο, καλέσαμε τον Χρήστο Στανίση, έναν από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες στο Θέατρο Σκιών, να παρουσιάσει τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη σε έναν ολοκαίνουργιο ρόλο σχετικό με το κρασί και τους δικούς μας τρόπους. Και έτσι, έκανε. Παιδιά και οι γονείς, νέοι και μεγαλύτεροι απόλαυσαν μια μοναδική παράσταση με ζωντανή μουσική και ένα υπέροχο ρεπερτόριο με παραδοσιακά τραγούδια του τρύγου και τους κρασιού, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Περιτριγυρισμένοι από τα αμπέλια με τον καθαρό νυχτερινό ουρανό, το γεμάτο φεγγάρι από πάνω μας και τη μεγάλη οθόνη μπροστά, η ζωή έμοιαζε όπως είναι, απλή και μαγική!

Σας ευχαριστούμε όλους που μοιραστήκατε αυτές τις όμορφες βραδιές μαζί μας και ανυπομονούμε να σας δούμε σε όλες τις επόμενες εκδηλώσεις μας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη.