Μια μοναδική βραδιά με κρασιά Κυρ-Γιάννη και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο ιταλικό εστιατόριο “Da Bruno” την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023.
Η βραβευμένη σεφ Κυριακή Φωτοπούλου έχει ετοιμάσει ένα «ταξίδι» γεύσεων φαγητού και κρασιού μέσα από ένα ξεχωριστό μενού 5 πιάτων που αναδεικνύει τις ποικιλίες και το terroir των κρασιών του Κτήματος.
Το μενού της βραδιάς:
Bruschetta Σολωμού
Ημίλιαστη τομάτα, αγγούρι τουρσί, και κρέμα burrata / Ακακίες sparkling – Ξινόμαυρο
Ταρτάρ γαρίδας
Λεμονάτα μύδια, εσπεριδοειδή, chilli και κόκκινα φρούτα / Σαμαρόπετρα – Sauvignon Blanc
Risoni
Σάλτσα από ψητά ντοματίνια, μελιτζάνα , βασιλικό και πεκορίνο / L’ Esprit du Lac – Ξινόμαυρο
Παστιτσάδα της Βερόνα
Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι καπνιστός πουρές πατάτας και σάλτσα κόκκινου κρασιού / Καλή Ρίζα – Ξινόμαυρο
Υφές Σοκολάτας
Καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό ανθόγαλα / Απηλιώτης (Κτήμα Σιγάλα) – Μανδηλαριά
INFO
“Da Bruno”
Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2109818959
Κόστος: 35 ευρώ/άτομο