Νάουσα

Επισκεφθείτε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα.

Απολαύστε την μαγευτική θέα των αμπελιών της Κυρ-Γιάννη, στις πλαγιές του όρους Βέρμιο, περπατήστε ανάμεσα στα αμπέλια του Ξινόμαυρου, γευθείτε τα κρασιά στον τόπο παραγωγής τους και γνωρίστε την κληρονομιά της οικογένειας Μπουτάρη.

Οι νέες επισκέψιμες εγκαταστάσεις σας προσφέρουν την ευκαιρία για ξεχωριστές εμπειρίες οινικού τουρισμού.

Οι επισκέψεις στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη γίνονται κατόπιν συνεννόησης

Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 – 15:00

Γιαννακοχώρι, 59200 Νάουσα

Επικοινωνία: Ελπίδα Παλαμίδα

Τηλ .: +30 23320 51100

Κινητό: 6938 250 088

Fax: +30 23320 511140

info@kiryianni.gr

 

*Το Κτήμα και οι χώροι του οινοποιείου είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

View Map

 


Για περισσότερες επιλογές που θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε τον πλούτο της περιοχής της Νάουσας σε σχέση με τις τοποθεσίες φυσικού, πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με έμπειρες ομάδες επαγγελματιών, όπως η Trip2Taste και η Trigiro.


Τοπικές δραστηριότητες

Η επίσκεψή σας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη μπορεί να συνδυαστεί με πολλές δραστηριότητες μέσα και γύρω από την πόλη της Νάουσας. Πλούσια σε ιστορία, γαστρονομία και φυσικά αξιοθέατα, η Νάουσα προσφέρει κάτι για κάθε επισκέπτη. Αρκετά ξενοδοχεία και ξενώνες, εστιατόρια υψηλής ποιότητας και δύο χιονοδρομικά κέντρα προσφέρουν την δυνατότητα μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Ποδηλατικές διαδρομές

Κατά την επίσκεψή σας, μπορείτε να απολαύσετε δύο μοναδικές διαδρομές, σχεδιασμένες για τους φίλους του ποδηλάτου.

Στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη θα βρείτε ηλεκτρικά ποδήλατα για απολαυστικές ποδηλατάδες ανάμεσα στους αμπελώνες, ενώ μπορείτε να φέρετε και τον δικό σας εξοπλισμό.

Οι διαδρομές που προβλέπονται είναι δύο, μια πιο ήπια και μια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για όσους επιθυμούν μεγαλύτερες προκλήσεις. Για τη διευκόλυνσή σας, τα μονοπάτια διαθέτουν ειδική σήμανση, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον χάρτη που σας παρέχουμε.

Το πακέτο ηλεκτρονικού ποδηλάτου περιλαμβάνει:

–          Ποδήλατο για τη διαδρομή (με εξοπλισμό: κράνος, γάντια, νερό)

–          Ξενάγηση και γευστική δοκιμή 3 ετικετών

Κόστος 10,00€/άτομο


Πώς θα φτάσετε με αυτοκίνητο

Από την Αθήνα

Παίρνετε την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και αφού διασχίσετε τον ποταμό Αλιάκμονα, παίρνετε την έξοδο προς Βέροια και Κοζάνη. Αφού φτάσετε στην Βέροια μέσω της Εγνατίας Οδού, παίρνετε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Μετά από περίπου 15 χιλιόμετρα φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, από όπου μπορείτε να συνεχίσετε ευθεία προς Γιαννακοχώρι. Μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα, έχοντας περάσει το χωριό Κοπανός στρίψτε αριστερά προς Μαρίνα, Γιαννακοχώρι και Ροδοχώρι. Περνάτε μέσα από το χωριό Μαρίνα και συνεχίζετε προς Γιαννακοχώρι. Λίγο μετά την είσοδό σας στο Γιαννακοχώρι στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε το δρόμο μέχρι το τέλος του χωριού, όπου θα δείτε μια πινακίδα που οδηγεί στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Από τη Θεσσαλονίκη

Κατευθυνθείτε προς την δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης και πάρτε Εθνική οδό προς Αθήνα. Αφού περάσετε τον ποταμό Λουδία, παίρνετε την έξοδο προς Βέροια και Κοζάνη. Μετά την άφιξή σας στη Βέροια μέσω της Εγνατίας Οδού, παίρνετε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Μετά από περίπου 15 χιλιόμετρα φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, από όπου μπορείτε να συνεχίσετε ευθεία προς Γιαννακοχώρι. Μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα, έχοντας περάσει το χωριό Κοπανός στρίψτε αριστερά προς Μαρίνα, Γιαννακοχώρι και Ροδοχώρι. Περνάτε μέσα από το χωριό Μαρίνα και συνεχίζετε προς Γιαννακοχώρι. Λίγο μετά την είσοδό σας στο Γιαννακοχώρι στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε το δρόμο μέχρι το τέλος του χωριού, όπου θα δείτε μια πινακίδα που οδηγεί στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Αμύνταιο

Επισκεφθείτε το οινοποιείο και τους αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο και ζήστε την εμπειρία ενός από τα πιο ιδιαίτερα terroirs στην Ελλάδα.

Οι επισκέψεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνία: Αντώνης Κιοσέογλου

Τηλ .: +30 2386061185

Fax: +30 23860 61185

info@kiryianni.gr

View Map

Η επίσκεψή σας στο οινοποιείo είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά του Αμυνταίου. Γευτείτε την τοπική γαστρονομία, επισκεφθείτε το Νυμφαίο, το ορεινό χωριό με την πλούσια ιστορία, και τον «Αρκτούρο», το καταφύγιο άγριας ζωής για αρκούδες και λύκους.