Παραμονή Πρωτοχρονιάς με μια ιδιαίτερη πρόταση από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Για το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του χρόνου, η Κυριακή Φωτοπούλου, η βραβευμένη Executive Chef μας, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό, πλούσιο μενού με πηγή έμπνευσης τις γιορτινές παραδόσεις αλλά και τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες. Μια υπέροχη οινο-γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Πέντε πιάτα σε απόλυτη αρμονία με πέντε επιλεγμένες ετικέτες του Κτήματός μας θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα. Πάντα με την φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Κυρ-Γιάννη, στον προσεγμένο χώρο του εστιατορίου μας που είναι φωλιασμένος μέσα στον φημισμένο αμπελώνα μας στο Γιαννακοχώρι Νάουσας.
ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Σπαράγγια με κατίκι Δομοκού
με
ΠΑΡΑΓΚΑ SPARKLING, λευκός αφρώδης οίνος από Μοσχάτο, Ξινόμαυρο & Chardonnay, ΠΓΕ Φλώρινα
***
Πρασινάδες με χοιρινό μούχτερο, κάσιους και σάλτσα κόκκινων φρούτων
με
L’ ESRPIT DU LAC, ροζέ ξηρός οίνος από Ξινόμαυρο, ΠΟΠ Αμύνταιο
***
Ταρτάρ μόσχου με chips πατάτας
με
ΔΥΟ ΕΛΙΕΣ, ερυθρός ξηρός οίνος από Syrah & Merlot, ΠΓΕ Ημαθία
***
Μοσχαρίσια μάγουλα, κανελόνι και κρέμα από καπνιστό τυρί Μετσόβου
με
ΔΙΑΠΟΡΟΣ, ερυθρός ξηρός οίνος από Ξινόμαυρο & Syrah, ΠΓΕ Ημαθία
***
Πάβλοβα με κρέμα φρέσκιας βανίλιας και κόκκινα φρούτα
με
Γλυκό ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο
Τιμή μενού: € 50 ευρώ/άτομο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2022
Ώρες: 11:00 – 17:00
Απαραίτητη η κράτηση.
Διατίθεται δωρεάν parking.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ
Για κρατήσεις θέσεων:
Κα Ελπίδα Παλαμίδα
Τηλ: 2332051100 (εσωτ. 110)
Κινητό: 6938250088
Email: epalamida@kiryianni.gr