Παραμονή Χριστουγέννων στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

08.12.2022

Kir-Yianni Restaurant Chef Kiriaki Fotopoolou with Christmas menuΗ Κυριακή Φωτοπούλου, Executive Chef του εστιατορίου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, έχει ετοιμάσει ένα γιορτινό μενού ειδικά για το μεσημέρι της Παραμονής των Χριστουγέννων.

Κάθε απολαυστικό πιάτο συνδυάζεται με ένα εκλεκτό κρασί του Κτήματος Κυρ-Γιάννη από τη Νάουσα και το Αμύνταιο, προσφέροντας μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία, σε έναν ανοιχτόκαρδο και ζεστό χώρο με απίστευτη θέα στα αμπέλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα λαχανικά της κουζίνας μας είναι παραγωγή από το λαχανόκηπο του Κτήματος Κυρ-Γιάννη. Κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένο με ιδιαίτερη προσοχή φροντίζοντας να προτιμώνται μικροί παραγωγοί  από την περιοχή μας, αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βελούδινη σούπα μανιταριών με λάδι φουντουκιού και αλμυρό κέικ μανιταριού
με
ΤΑΡΣΑΝΑΣ, λευκός ξηρός οίνος από Ασύρτικο, ΠΓΕ Φλώρινα
***
Φυλλώδη λαχανικά με ρόδι, καραμελωμένο κάστανο, παλαιωμένο ξύδι από Ξινόμαυρο, και αρσενικό Νάξου
με
ΑΓΚΑΘΩΤΟ, ροζέ ξηρός οίνος από Ξινόμαυρο, ΠΓΕ Μακεδονία
***
Προσούτο Δράμας με στρατσιατέλα Κερκίνης, αποξηραμένα φρούτα και chutney αχλαδιού
με
ΚΑΛΗ ΡΙΖΑ, ερυθρός ξηρός οίνος από Ξινόμαυρο, ΠΟΠ Αμύνταιο
***
Γαλοπούλα με ρύζι Χριστουγέννων και σάλτσα από τον ζωμό της
με
ΡΑΜΝΙΣΤΑ, ερυθρός ξηρός οίνος από Ξινόμαυρο, ΠΟΠ Νάουσα
***
Χριστουγεννιάτικος πύργος σοκολάτας
με
Γλυκό ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο

Τιμή μενού: € 50 ευρώ/άτομο
Παραμονή Χριστουγέννων 2022
Ώρες: 11:00 – 17:00
Απαραίτητη η κράτηση.
Διατίθεται δωρεάν parking.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ

Για κρατήσεις θέσεων:
Κα Ελπίδα Παλαμίδα
Τηλ:                2332051100 (εσωτ. 110)
Κινητό:      6938250088
Email:          epalamida@kiryianni.gr

“… Ανοιχτόκαρδο, φωτεινό, στρατηγικά τοποθετημένο στην είσοδο του οινοποιείου και με θέα στα αμπέλια, το εστιατόριο του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι και αποπνέει ζεστασιά, φιλοξενία, ιστορία και βέβαια …κρασί! Όλα αυτά όμως μικρή σημασία θα είχαν αν δεν σέρβιρε μια τόσο νόστιμη κουζίνα”…

Πάνος Δεληγιάννης για το Food & Leisure Guide / Διαβάστε την κριτική του εστιατορίου μας ΕΔΩ