Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ‘21

21.01.2021

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε  το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά. Σήμερα,η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα brand, το οποίο εισήγαγε το Ελληνικό ποιοτικό κρασί στο τραπέζι του καταναλωτή και παραμένει η “καθημερινή του πολυτέλεια.

Το 2021, η «Παράγκα» κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. Ένα γεγονός που συμπίπτει με μια χρονιά ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα, την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Με αυτή την αφορμή, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων των φίλων καταναλωτών που επιλέγουν την “Παράγκα” όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί “Παράγκα Revolution” εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από αμπελώνες του Αμυνταίου. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή.

Το επετειακό κρασί “Παράγκα Revolution” θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία από τα τέλη Δεκέμβρη.