Οι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας οργανώνουν τα “ΒορΟινά” στη Θεσσαλονίκη

09.09.2016

IMG_2267

Εκτός από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, η Βόρεια Ελλάδα είναι γνωστή για τον πλούτο των τοπικών της προϊόντων και των κρασιών εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται εδώ.

Η εκδήλωση ΒορΟινά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη τέτοια εποχή (στις 24 Σεπτεμβρίου φέτος), είναι ένα γεγονός που γιορτάζει την εποχή του τρύγου. Τα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα ΒορΟινά, που οργανώνονται από την ένωση οινοπαραγωγών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” τα τελευταία 11 χρόνια.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης περιλαμβάνονται οινικά και γαστρονομικά events που λαμβάνουν χώρα σε ένα διάστημα δύο εβδομάδων, από τις 12 Σεπτεμβρίου  έως τις 23 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  Επισκέπτες και ντόπιοι θα ανακαλύψουν τα κρασιά της Βόρειας Ελλάδας κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων παραγωγών και σεμιναρίων, ενώ εστιατόρια, wine bars  και κάβες θα προωθούν τα βορειοελλαδίτικα κρασιά μέσα από θεματικές βραδιές και ειδικά μενού, φτιαγμένα αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Θα είμαστε εκεί με την συλλογή των κρασιών μας, έτοιμοι για γευστική δοκιμή!

Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) – Προβλήτα 1

Ώρες: 18:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων επισκευθείτε το site των ΒορΟινών voroina.gr

BOROINA_COVER_2_THESS_Sept_2016