Νάουσα, η Πόλη του Οίνου

01.12.2015

Από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2015, η Νάουσσα γιορτάζει το Ξινόμαυρο και μαζί με αυτό την οινοπαραγωγική παράδοση 100 χρόνων της περιοχής με την εκδήλωση “Νάουσα, η Πόλη του Οίνου”. Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά της Νάουσας, να απολαύσουν τοπικές γεύσεις και να συμμετέχουν στα σεμινάρια με γνωστούς εισηγητές, μεταξύ των οποίων και οι δύο Έλληνες Masters of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW και Γιάννης Καρακάσης MW.

Ο κεντρικός χώρος της εκδήλωσης θα είναι ο πολυχώρος πολιτισμού Βέτλανς αλλά η καρδιά του Ξινόμαυρου θα χτυπά σε όλη την πόλη της Νάουσας, με διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε wine bars και εστιατόρια. Την Κυριακή (13 Δεκεμβρίου), τα οινοποιεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους για τους επισκέπτες, προσφέροντας ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και διάφορα happenings.

Την ημέρα εκείνη, το δεύτερο παιχνίδι “Kir-Yianni Wine & Cheese Game”, που οργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Trip2Taste, θα πραγματοποιηθεί στις 13.00.

Κρατήσεις για την εκδήλωση μπορούν να γίνουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Κάντε την κράτησή σας με ένα τηλέφωνο στην Trip2taste στο τηλ. 210-723-9791 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9πμ-5μμ).