Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Μοιραζόμαστε στιγμές, απολαμβάνουμε #krasistospiti!

01.04.2020

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Η σκέψη των ανθρώπων του Κτήματος Κυρ-Γιάννη είναι σε όλους εσάς και τους αγαπημένους σας. Είναι αναγκαίο να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας που μας προτείνουν οι ειδικοί και να #Μένουμε_Σπίτι, απολαμβάνοντας παράλληλα όλες τις στιγμές μας μέσα σ΄αυτό.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ξεκινά μία νέα δράση προσκαλώντας όλους τους οινόφιλους και όχι μόνο, να μοιραστούν τις στιγμές μέσα στο σπίτι, πίνοντας Ελληνικό Επώνυμο Κρασί! Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε λίγο πιο ευχάριστα τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Η διαδικασία απλή. Κάνουμε follow τον λογαριασμό @kiryianni . Αναρτούμε μία φωτογραφία ή video στο instagram (story ή δημοσίευση), κάνουμε tag τον λογαριασμό @kiryianni και χρησιμοποιούμε και τα δύο hashtags: #kiryianni και #krasistospiti.

Προσοχή, το κρασί μπορεί να είναι οποιοδήποτε Ελληνικό Επώνυμο Κρασί κι όχι μόνο Κυρ-Γιάννη!

Η δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 01 Απριλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Οι 30 τυχεροί, ένας κάθε μέρα, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία μοναδική magnum 1,5 Lt φιάλη XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη 2013 Κυρ-Γιάννη που δεν διατίθεται στην αγορά. (διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ).

Το χαρμάνι δύο χαρισματικών ελληνικών ποικιλιών – του Ξινόμαυρου και της Μαυροδάφνης – εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη το 2013. Το κρασί ονομάστηκε XMD από τα αρχικά των ονομάτων και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε φιάλη magnum στους επισκέπτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα και στην διαδικτυακή αποθήκη της Κυρ-Γιάννη www.warehouse10.gr.

Είναι η στιγμή που με τη δύναμη της επικοινωνίας μπορούμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Είναι η στιγμή που θα προσφέρουμε μία νότα αισιοδοξίας ο ένας τον άλλον, σκεπτόμενοι θετικά το μέλλον! Όλα αυτά μοιράζοντας τις στιγμές μας, απολαμβάνοντας πάντα υπεύθυνα #krasistospiti!

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε και τις δικές σου στιγμές!

Επίσημα hashtags:

#kiryianni
#krasistospiti

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!