Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου μαζί μας!

27.10.2021

Για τρίτη συνεχή χρονιά, γιορτάζουμε την  «Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου» (International Xinomavro Day) την 1η Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε την πολυδυναμική αυτή ποικιλία!

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σε συνεργασία με επιλεγμένες κάβες ανά την Ελλάδα, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το Ξινόμαυρο σε όλες του τις εκφάνσεις, προσφέροντας σας ένα ξεχωριστό δώρο από την Παρασκευή 29/10 έως και τη Δευτέρα 01/11.

Επιλέγοντας  τρεις φιάλες από τις 7 ετικέτες Ξινόμαυρου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, σας κάνουμε δώρο την αγαπημένη «Νάουσσα».

Οι παλιοί και νέοι φίλοι της ποικιλίας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα ροζέ  L’Esprit du Lac, Akakies και Akakies Sparkling και στα ερυθρά Διάπορο, Ράμνιστα, Καλή Ρίζα, Νάουσσα, όλα με ποικιλιακή σύνθεση 100% Ξινόμαυρο.

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε στο μέγιστο, μια από τις πλέον εμβληματικές και αξιόλογες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα, που χρήζει διεθνούς αναγνώρισης.

Επισκεφτείτε λοιπόν μια από τις παρακάτω κάβες, προμηθευτείτε 3 ή περισσότερες φιάλες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη και πάρτε μαζί μια «Νάουσσα» Κυρ-Γιάννη που θα ολοκληρώσει την εμπειρία.

Ακολουθεί η λίστα με τις συνεργαζόμενες κάβες: