Στις 21 και 22 Ιουλίου, στο όμορφο και βραβευμένο εστιατόριο Treehouse του Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική, θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση Cooking for Charity.
Όσοι παρευρεθείτε θα έχετε την ευκαιρία, μαζί με τις μοναδικές δημιουργίες του σεφ Γιάννη Κιόρογλου, να δοκιμάσετε και την ανανεωμένη Σαμαρόπετρα, με νέα μονοποικιλιακή σύνθεση 100% Sauvignon Blanc.
Η Σαμαρόπετρα προέρχεται από τους αμπελώνες της Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο και χαρακτηρίζεται για την κομψότητα και την απλότητά της.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό.