Η Κυρ-Γιάννη ανάμεσα στα 100 καλύτερα οινοποιεία του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Wine & Spirits

21.09.2017

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Wine & Spirits ανακοίνωσε τα 100 καλύτερα οινοποιεία στον κόσμο, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τρία ελληνικά: Γαία Οινοποιητική, Κτήμα Γεροβασιλείου και Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη νιώθουμε περήφανοι για τη διάκριση αυτή που αποτελεί μεγάλη επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε από το 1997, όταν ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκίνησε την Κυρ-Γιάννη.

Το όραμα της Κυρ-Γιάννη είναι να παραμείνει στη λίστα των καλύτερων οινοποιείων του κόσμου και να συνδράμει με αυτόν τον τρόπο στην καθιέρωση των ελληνικών κρασιών στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.

«Η διάκριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους», δηλώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης, οινοποιός. «Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια, θα φανεί ακόμη περισσότερο στο ποτήρι του παγκόσμιου καταναλωτή η δουλειά που κάνουμε στο αμπέλι και στο οινοποιείο και εμείς και τα άλλα οινοποιεία της Ελλάδας. Πάμε για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις!».

Στην ιστοσελίδα του Wine & Spirits μπορείτε να δείτε συνολικά όλα τα οινοποιεία: http://www.wineandspiritsmagazine.com/news/entry/the-wine-spirits-top-100-wineries-of-2017