Ο Γιάννης Μπουτάρης σε μια βραδιά – εμπειρία του Club UTILE DULCI

19.02.2019

Η συνήθης «τριπλέτα» των μοναδικών βραδιών του Club UTILE DULCI, δηλαδή ένας πολιτικός, ένας διανοούμενος και ένας εκπρόσωπος του επιχειρείν, θα απαρτίζεται αυτή τη φορά και από πολύ οικεία πρόσωπα σε εμάς, όπως ο αγαπητός μας Γιάννης Μπουτάρης, τον οποίον θα έχουμε τη χαρά, ύστερα από αρκετό καιρό είναι αλήθεια, να δούμε να απευθύνεται σε ένα επιλεγμένο αθηναϊκό κοινό.

Πέραν του Κυρ Γιάννη, το «παρών» θα δώσουν ο εκλεκτός και σπάνια εμφανιζόμενος δημοσίως συγγραφέας, κ. Γιάννης Ξανθούλης, καθώς και η γνωστή επιχειρηματίας και συνιδρύτρια της APIVITA, κ. Νίκη Κουτσιανά.

Από τη βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ορισμένες από τις καλύτερες ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, όπως φυσικά και ο ίδιος ο Στέλλιος Μπουτάρης, ο οποίος θα παρουσιάσει τα κρασιά μας.

Το γενικό πρόσταγμα στη γευστική δοκιμή και στα κρασιά του μενού θα έχει ο φίλτατος σε όλους μας, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ο οποίος είναι σταθερός συνεργάτης του Club UTILE DULCI.

Το μενού της βραδιάς θα επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, ενώ τα κρασιά μας θα συνοδευθούν από επιλογές τυριών του PROVENCE DELI.

Το private members club «UTILE DULCI» (προφέρεται «ούτιλε ντούλκι») είναι ένα Club business, food and wine, τα μέλη του οποίου – κυρίως, επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και ελεύθεροι επαγγελματίες – συνδέονται με την κοινή τους αγάπη για το fine dinning  και το wine pairing.

Η μοναδική αυτή εμπειρία γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης συνδυάζεται με το business networking κατά το πρότυπο ανάλογων εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό.

‘Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση – δείπνο της 6ης Μαρτίου, μπορούν να απευθύνονται στην κα Έλλη Δούκα (ellie.douka@utiledulci.club & 210 6253763)

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφές στο Club UTILE DULCI, μπορείτε να επισκεφθείτε επίσης την ιστοσελίδα http://utiledulci.club/