Ανοιχτές Πόρτες 2017: Tο “Πνεύμα της Λίμνης” στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

11.05.2017

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, στα πλαίσια της δράσης «Ανοιχτές Πόρτες», σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα και να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, γεμάτο γνώση και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Οι πόρτες του Κτήματος ανοίγουν στις 11.00 το πρωί και οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη θα βρισκόμαστε εκεί, έτοιμοι να σας προσφέρουμε μία μοναδική ξενάγηση στον αμπελώνα, το οινοποιείο και την ανακαινισμένη κάβα. Μετά την ξενάγηση, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κρασιά της Κυρ-Γιάννη, ενώ παράλληλα θαυμάζετε την ομορφιά του τοπίου από το μπαλκονάκι του οινοποιείου. Στις «Ανοιχτές Πόρτες» θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του νέου μας ροζέ το «Πνεύμα της Λίμνης».

Παιδιά μικρότερης ηλικίας μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, με την επίβλεψη παιδαγωγού, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας μικρές κατασκευές από φελλούς. Όλο το υλικό παρέχεται από εμάς εντελώς δωρεάν.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό, σας παρακαλούμε να επιλέξετε την ώρα ξενάγησης που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής, κάνοντας κλικ εδώ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ημερομηνία: 27 – 28 Μαΐου 2017
Τοποθεσία: Γιανακοχώρι, Νάουσα
Οδηγίες πρόσβασης: http://kiryianni.gr/el/visit/
Ώρες επισκεπτών: 11:00 – 19:00
Ώρες ξεναγήσεων: Από τις 11:30 μέχρι και τις 18:30, κάθε μισή ώρα.
Φόρμα προ-εγγραφής: https://goo.gl/DL4ymp
(ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση είναι τα 30 άτομα)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Ελπίδα Παλαμίδα στο 23320-51100 ή στο e-mail: epalamida@kiryianni.gr

 «To Πνεύμα της Λίμνης»: Το νέο ροζέ της Κυρ-Γιάννη

Το νέο ροζέ της Κυρ-Γιάννη θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε στις «Ανοιχτές Πόρτες». Το «Πνεύμα της Λίμνης» ή «L’ Esprit du Lac» είναι ένα κρασί με ελαφρύ ροζ προς σομόν χρώμα και με αρώματα που θυμίζουν λευκόσαρκο ροδάκινο, μικρά βερύκοκα και άγουρη φράουλα. Ιδανική επιλογή για να το συνοδεύσετε με υπέροχα πιάτα της εξωτικής κουζίνας, κοτόπουλο σούβλας και τηγανιά, καθημερινά μεσογειακά πιάτα, καθώς και λιπαρά ψάρια.

Λίγα λόγια για τις «Ανοιχτές Πόρτες»

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που η ΕΝΟΑΒΕ έχει καθιερώσει στη χώρα μας, με στόχο να έρθει ο καταναλωτής πιο κοντά στο χώρο παραγωγής του κρασιού.