Επίσκεψη στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Η γνώση είναι δύναμη!

03.05.2017

Το 2017 το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ανοίγει τις πόρτες του και διοργανώνει εκπαιδεύσεις και ξεναγήσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης και του κρασιού με στόχο να ενισχύσει τη σχέση με τους συνεργάτες του και να εμπλουτίσει τη γνώση τους στα προϊόντα του Κτήματος.

Κάθε Δευτέρα τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2017 στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα (Γιανακοχώρι), ξεκινάει στις 11.00 το πρωί η ξενάγηση στο αμπέλι και στο οινοποιείο με τη νέα κάβα παλαίωσης. Γνωρίζουμε από κοντά τη Διάπορο, τις Δύο Ελιές και βλέπουμε την Κούλα – τον πύργο/ έμβλημα του Κτήματος. Ακολουθεί παρουσίαση και εκπαίδευση στο κρασί και στα προϊόντα της Κυρ-Γιάννη. Η επίσκεψη τελειώνει με το γεύμα του αμπελουργού στο μπαλκονάκι του οινοποιείου με θέα τον αμπελώνα.

Οι επισκέψεις αφορούν σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και των πωλήσεων κρασιού και είναι δωρεάν. Ο μέγιστος αριθμός είναι 20 άτομα ανά επίσκεψη. Κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να οργανωθεί η επίσκεψη και άλλη μέρα από την προβλεπόμενη Δευτέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με την κυρία Ελπίδα Παλαμίδα στο 23320-51100 ή στο email: epalamida@kiryianni.gr